Menu Dampierre

3 Gangen – €50

Aangepaste wijn – €20

Heilbot – five spice – umami

-

* Pulled lam – reypenaer – aubergine

-

Eend – rode biet – gerst – kweepeer

-

“ White Russian "

* 4 Gangen – €62

Aangepaste wijn – €26

Lam i.p.v. heilbot + 6€
Kaas i.p.v. dessert – 6€ / Kaas extra – 9€

Aanpassingen in het menu wordt er supplement aangerekend.
Vanaf 4 personen raden we onze menu aan voor een vlotte bediening.

* 4 Gangen

Aangepaste wijn

3 Gangen

Aangepaste wijn

Lunch

Runds Tataki
Yoghurt - munt - ramenas

Rogvleugel

Krieltjes - prei - tomaat & paprika

Créme brûlée

Vanille

2 gangen – €32
(voorgerecht + hoofdgerecht)

3 gangen – €39
(voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)

Dinsdag t.e.m. vrijdag - behalve op feestdagen

2 gangen
(voorgerecht + hoofdgerecht)

3 gangen
(voorgerecht + hoofdgerecht + dessert)

VOORGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

DESSERTS

Gerookte Heilbot

Five Spice - umami

Rundscarpaccio

ganzelever

Sint Jacobs noot

Sint Jacobs noot - butternut - citroen

Pulled Lam

Oud Reypenaer - aubergine

Eend

Rode biet - gerst - kweepeer

Griet

Ratatouille - mousseline aardappel

Patrijs

Spitskool - spek

Noordzee Zeetong

seizoensgroentjes - soesjes - beurre noisette

Dampierre Dessert

Dame Blanche

"White Russian"

chocolade - koffie - vodka

Kaasbord

rozijnenbrood - confituur

€ 24,00

€ 25,00

€ 26,00

€ 36,00

€ 40,00

€ 40,00

€ 14,00

€ 13,00

€ 12,00

dagprijs

€ 24,00

€ 10,00

A La Carte

Bij à la carte ben je volledig vrij om te kiezen uit ons menu – stel zelf je favoriete gerechten samen en geniet van een unieke culinaire ervaring.

Enkel 's avonds & op zaterdag mogelijk te kiezen

Kwaliteit en respect voor het product typeren Martijn zijn keuken. De seizoensgebonden suggesties zijn steeds met de grootste zorg samengesteld. In de zaal staat Ana garant voor een ongedwongen en vriendelijk service.

Klanten vertrekken niet alleen met een volle maag, maar ook met een glimlach… en het gevoel dat ze deel uitmaken van iets bijzonders.